joi, 13 octombrie 2011

G-Dragon acuzat de consum de marijuana.....!!!!!!!!!!!!!



G-Dragon liderul formatiei Big Bang, a fost acuzat de consum de marijuana....In timpul unui interogatoriu recent,cantaretul a carui nume real este Kwon Ji-yong, a recunoscur ca a fumat marijuana intr-un club din Japonia, in Mai, in timp ce ara in calatorie pntru sustinerea unor concerte, in conformitate cu spusele procurorilor.
Procurorii au luat monstre de par de la GD in Iulie, pentru a verifica uzul de droguri interzise, procurorii au mai adaugat: "Am fumat o tigara, care mi-a fost oferita de un tip japonez, oarecare, intr-un club japonez.Am presupus ca este marijuana deparece mirosea diferit, dar am fumato oricum."Procurori spun ca acestea sunt spusele lui G-Dragon din timpul interogatoriului. Dar avand in vedere ca GD a inhalat o cantitate foarte mica de marijuana, iar procurori au detectat un nivel scazut de substanta in corpul interpretului, nu i-au facut urmarire penala, spun ei.
L-a ajutat de asemenea pe GD, expresia plina de remuscare si confesiunea sa, pentru a evuta un cap de acuzare,care ar fi condus la un proces in instanta, au mai declarat procurori.
In conformitate cu legislatia sud-coreeana, utilizarea de marijuana ii poate aduce pana la cinci ani de inchisoare, sau amenda de pana la 50 de milioane de woni (42.000 $).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu