luni, 17 octombrie 2011

"2011 Asia Song Festival" a fost o rusine internationala....!!!!!!!!!


"2011 Asia Song Festival", care sa desfasurat in studiourile Daegu pe data de 15 Octombrie,a fost caracterizat de multi ,ca fiind un complet dezastru din cauza, nenumaratelor erori tehnice.
Anul acesta festivalul a implinit 8 ani de existenta, din acest motiv evenimentul a fost unul extrem de anticipat prin "the A list", care a fost prezentata publicului.In plus au existat planuri de a se inmana trofee pentru, "Asia’s Best Rookie" si "Best Artist", pentru cei cu adevarat merituosi.
Din cauza expunerii evenimentului intr-un excesiv pe plan international,chiar si o maica gresiala ar fi interpretata ca fiind vorba de mana neprofesionista la mijloc, problema care sa regasit in festivalul de anul acesta, nenumarate erori tehnice si-au facut aparitia printre reprezentatii.
In  primul rand sowu-l  trebuia sa inceapa la ora 5:00 PM, cu reprezentaii a cantaretilor incepatori, dar a fost amanata pana la ora 5:40 PM. A fost o experienta inconfortabila pentru organizatori, sa lase 400 de reporteri si alte 40.000 de fanii , sa astepte nerabdatori in ploaie.Nu a fost prevazut nici un adapot impotriva ploii,asa incat,
oamenii au trebuit sa ramana pe locurile lor, ore in sis in ploaie.Reclamatiile nu au intarziat sa apara, oamenii au inceput sa se planga de conditiile inpropri in care se desfasoara evenimentul, si mai spun ei ca organizatori puteau sa instaleze niste adaposturi pentru ploaie deoarece, se anuntase ploaie cu cateva zile inaintea evenimentului.Si acesta este doar inceputul evenimentului cu bucluc.
Ambele formatii SNSD si Super Junior, au intampinat o multime de erori tehnice, insa fetele de la SNSD, au fost puse in situatia de asi incepe inca o data reprezentatia.Si mai presus de toate asta, s-au iscat conflicte intre reporteri si oamenii de la paza.
 Festivalul de anul, acesta trebuia sa se difuzeze live in peste 40 de tari,iar reporterii ,au fost intr-o competitie permanenta, pentru locurile cu vedere deschsa la scena, iar paza a fost atat de stransa incat reporteri au avut probleme in a vedea chiar ei.
 Cu toate astea Coreea a trecut peste toate problemele de anul acesta a  festivalului,dar anul viitor, cei care o sa gazduiasca "Asia Song Festival", vor trebui sa arunce o privire peste umar, la festivalul de anul acesta si sa nu mai faca aceleasi greseli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu